Hulp nodig of meer informatie?

Neem contact met ons op:

058-2441894
scholing@vonkt.nl

Meer informatie inschrijven

Meer informatie over inschrijven

Namens het Protestants Centrum GVO organiseren wij de nascholing voor docenten GVO. Deze nascholing staat open voor alle GVO- en HVO-docenten.
Voor het Dienstencentrum GVO en HVO organiseren bij de interne opleiding voor de docenten.
Voor onderwijsprofessionals heeft VONKT ook een open aanbod van cursussen, workshops en/of lezingen.
Aanmelding scholing PC GVO

De inschrijving sluit 3 weken voor aanvang van de cursus. Het minimum aantal deelnemers voor het doorgaan van de bijeenkomsten/cursussen is 12.
Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus wordt een uitnodiging gestuurd (of een bericht van annulering).

Inschrijving vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. De actuele situatie staat aangegeven bij de betreffende cursus.
Als er plaatsen vrijkomen, worden die op volgorde van inschrijving aangevuld vanuit de wachtlijst. U krijgt hierover bericht.

De nascholing kan ook op andere locaties georganiseerd worden. In dat geval verloopt de inschrijving via de regiobegeleiders en is realisatie afhankelijk van financiële goedkeuring van PC GVO.

meer informatie 
scholing@vonkt.nl

Opleiding docent GVO en HVO

Een interne opleiding waarvan VONKT de sectorbrede modules organiseert (module 1 t/m 3) en voor PC GVO het denominatieve deel (module 4 t/m 10).

meer informatie 
Barbara Bas, projectleider  030-7604809
Jik van der Laan, organisatie  058-244 18 94

Open aanbod

Dit aanbod kan voor iedere doelgroep georganiseerd worden op locatie.

Voor G/HVO nascholing verloopt de inschrijving hiervoor ook via de regiobegeleiders. Behoudens financiële goedkeuring kan de bijeenkomst/cursus vervolgens gerealiseerd worden.

meer informatie 
Jik van der Laan  058-244 18 94
j.vdlaan@vonkt.nl

Lezingen

Incidenteel worden lezingen georganiseerd aansluitend bij de actualiteit en een recent verschenen publicatie. Actuele informatie vindt u op de homepage en in de agenda.